Investera i framtiden

Just nu genomför vi en företrädesemission av aktier och vi välkomnar både gamla och nya aktieägare att delta.

Vi vet att vi kan lösa flera av vår tids stora ödesfrågor genom ny, grön teknik. Lösningar som har sitt ursprung i naturens egna processer. Nya, bättre produktionsmetoder i samklang med klimatet och vår miljö, och hållbara råvaror direkt från källan.

Läs mer

Nyfiken på att investera i Simris Alg?

Just nu pågår en företrädesemission och vi välkomnar både gamla och nya aktieägare att delta.
Om du är nyfiken på att veta mer om oss som investering finns det nya videopresentationer och artiklar som vi varmt rekommenderar. Vi har plockat ihop ett urval nedan.

Om du vill veta mer om nyemissionen och hur du tecknar dig finns information och prospekt med mera på våra investerarsidor, 

Läs mer

Kronprinsessan Victoria besökte Simris Alg

Igår hade vi den stora äran att få välkomna Kronprinsessan Victoria till algfarmen i Hammenhög. Kronprinsessan är känd för sitt stora intresse för marin forskning, våra hav och vattenmiljöer, och vi var mycket glada att få dela med oss av vår passion för att rädda världshaven.

Fredrika Gullfot, VD på Simris Alg och Kronprinsessan Victoria

Vi pratade om hur omega-3 från alger kan bidra till att minska utfiskning, och visade hur Simris Alg bidrar till en cirkulär ekonomi genom att skapa hållbara kretslopp med näraliggande gårdar och företag.

Läs mer

Pacific Palisades, here we come!

Simris är ett av de utvalda varumärken som tar plats på de eleganta hyllorna när Erewhon Market öppnar ny butik i exklusiva Pacific Palisades, Los Angeles.

Endast det bästa är gott nog när Erewhon Markets senaste butik öppnar i Pacific Palisades i början av juni. Och var handlar alla hälsomedvetna Hollywood-kändisar som familjen Kardashian, Dakota Johnson, Melanie Griffith, Antonio Banderas, Katie Holmes,

Läs mer

Vegansk milkshake med spirulina

Superalgen spirulina blir alldeles blå när man lägger den i blöt. Så varför inte smurfa till livet med en god och nyttig Spirulina Sprinkles shake? En vegansk glassdrink som både är festlig och gör gott!

Glassdrink med nyttigheter 

Det är enkelt att göra en vegansk variant av den klassiska milkshaken. Allt du behöver är vegoglass, din favorit från vegetariska mjölkhyllan och en nypa spirulina.

Läs mer

Indie Beauty Expo i Los Angeles

Nu i januari är det dags för Indie Beauty Expo i Los Angeles, ett av de viktigaste eventen för nya varumärken inom skönhet och wellness. Mässan är ett måste för återförsäljare och media, för att få koll på spännande nyheter och kommande trender. Självklart finns vi på plats!

Eventet går av stapeln den 23-24 januari och vi kommer att presentera alla våra produkter ur serien Simris® Algae Omega-3.

Läs mer

Öppet hus på algfarmen i jul och nyår

Snart står jul- och nyårshelgen för dörren! 

Vad sägs om en lugn och intressant stund i vårt ljusa växthus? Precis som tidigare år håller algfarmen öppet för besök i jul och nyår. Ta chansen att gå en guidad rundtur och lär dig allt om vår världsunika algodling.

Det är här på algfarmen det magiska händer, här odlar vi alger i vårt eget havsvatten.

Läs mer

Sprid hälsa och glädje i jul

Med julen runt hörnet kanske du funderar över klappar att ge eller få. Julhelgen är en perfekt tid för att njuta av godsaker och festligheter, men det finns heller ingen bättre gåva än ett hälsosamt och aktivt 2019, eller hur? Vi har ett förslag på julklapp: Simris presentaskar!

Simris lyxiga presentaskar kommer i två härliga varianter. Vi är övertygade om att våra supergoodies från alger kommer att vara den perfekta presenten: både festlig och fullproppad med nyttigheter.

Läs mer

Row around Svalbard i mål

Vi älskar havet och vår fina planet, och som stolta sponsorer av Row Around Svalbard är vi glada att se att expeditionen fullföljd. De två roddarna Glenn Mattsing och Sören Kjellkvist är tillbaka på fast mark igen efter sin resa runt Svalbard. En rodd på 44 dygn bland isbjörnar, valrossar och fantastiska landskap.

Glenn Mattsing and Sören Kjellkvist

Havsisen smälter

Målet med expedition var att öka medvetenheten om hur den globala uppvärmningen påverkar Arktis,

Läs mer